Nyhetsbrev Trollfjordveggen #1/2019

Velkommen til ny høst og vintersesong i Trollfjordveggen. I dette innlegget ønsker vi å opplyse om noen endringer vi gjør for å bedre tilbudet til alle som vil klatre.

Årskort og månedskort
Fra og med 1. oktober 2019 åpner vi for å kjøpe årskort eller månedskort til Trollfjordveggen om du har godkjent Topptaukompetanse. Dette vil også gjelde om du bare ønsker å buldre. Kurset gir innføring i sikring, men også viktige momenter omkring ansvar, sikkerhet og forhåndsregler man må ta ved å oppholde seg i en klatrehall.

Årskort eller månedskort kjøper du og får informasjon om på //:denne linken! Vi er så heldige og kan tilby gebyrfritt månedsbetaling på våre årskort. Husk at dokumentasjon på kompetanse på sendes inn før det gis tilgang.

Kurskalender
Kurskalenderen for høsten 2019 er oppdatert.

Grep og klatreruter
I samarbeid med Vesterålen Vertikal blir det jevnlig oppdateringer av grepsparken og de ulike rutene som er tilgjengelig i hallen. Vi setter stor pris på den frivillige innsatsen som legges ned for å sikre gode og varierte muligheter for alle som klatrer, og ikke minst ser vi at sikkerheten og internkontrollen av veggen er god.

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

av Anders Noren.

opp ↑