Stengt hall – Vedlikehold og klargjøring til Polarcup

Grunnet vedlikeholdsarbeid og klargjøring til Polar Cup som går av stabelen 20. oktober må vi holde Trollfjordveggen stengt for all aktivitet i perioden lørdag 13. til og med onsdag 17. oktober 2018. Dette betyr at ingen får oppholde seg i klatrehallen i denne perioden utenom de som gjennomfører vedlikeholdsarbeidet.

Arbeidet som skal gjøres er blant annet nedskruing og vasking av alle grep, sjekk av alle fester etc og montering av ca 30 nye ruter + ulike volum. Vesterålen Vertikal har investert ca 20.000,- kr i nye grep til anlegget, noe alle brukerne vil sette STOR pris på. Vi ser frem til tidenes første klatrekonkurranse i Hadsel og ikke minst en ny klatresesong meg mange fine utfordringer for alle i alle aldre.

Legg inn en kommentar

Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

opp ↑