Nyhetsbrev Trollfjordveggen #1/2018

Det er hyggelig å se at så mange har tatt i bruk Trollfjordveggen og setter pris på et nytt aktivitetstilbud i Hadsel og Vesterålen. Det har vært en travel måned i klatrehallen med kurs, bursdager, klubbklatring og åpne dager, og vi har fått testet anlegget godt i oppstartsfasen. Dette har gjort at vi ønsker å komme med noen oppfordringer og noen nyheter til alle brukerne av veggen.

Trollfjorddagen
Trollfjorddagen viste seg å bli en stor happening med mange oppmøtte. Mange fikk prøve seg på klatring og interessen i etterkant har vært stor. Blant annet er brattkortkursene fulltegnet for i februar.

Takk til Trollfjord, Vesterålen Vertikal, Melbo IL og Melbo Turnforening for samarbeidet.

Gratis for ungdom
Vi ønsker å gjøre halle tilgjengelig for flest mulig! Derfor har vi fra i dag åpnet familiemedlemskapet til å gjelde for egne barn i alderen 0-17 år, altså ingen avgift for de mellom 13-17 lenger. Ta kontakt på post@hadselhallpark.no for å avtale kjøp av årskort eller møt på en av våre annonserte dager med åpen kafé. Link til kalender

Ta med noen – dropp inn
Vi ønsker å gjøre dropp inn enda enklere og vi gir alle våre årskortbrukere tilliten og mulighet til å ta med egne gjester på dropp inn i Trollfjordveggen. Alle gjester skal signere ansvarserklæring før man klatrer og registrere besøket på et skjema som henger i klatrehallen. Gjestene skal også forholde seg til hallreglementet og det er fortsatt kun de med godkjent brattkortkurs som kan sikre i veggen.

For å betale, søk opp Hadsel Hallpark Drift AS #103 359 på vipps, velg meny, velg dropp inn og velg antall. Prisene er barn (25,-), voksen (75,-) og familie (120,-).

Tilbudet begynner mandag 12. januar.

Parkering
Til slutt vil vi ta med ei oppfordring om å ferdes med varsomhet og hensyn på parkeringsplassen. Vi har fått tilbakemelding om mye farlig kjøring, så vi er føre var og ber alle om å være forsiktig!

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

av Anders Noren.

opp ↑