Aktivitetskalender

For at du som ivrig bruker av Trollfjordveggen skal holde deg oppdatert jobber vi med å ferdigstille en aktivitetskalender for klatrehallen. Her vil vi legge inn kurs, aktiviteter, bookinger og andre ting som kan være greit å holde oversikt over.

Husk at alle som ønsker å benytte seg av Trollfjordveggen må signere ansvarserklæring og tegne avtale om årskort, dagskort eller om du bare vil komme på drop-in. Dette er viktig for at vi skal kunne ivareta sikkerheten under en hver aktivitet.

Dersom du ønsker å melde deg på innføringskurs (brattkortkurs eller sikringskurs) kan du besøke denne siden for mer informasjon og kursoversikt.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

av Anders Noren.

opp ↑